viernes, 13 de julio de 2012

SESSIONS DE QUIROMASSATGE INTEGRAL


SESSIONS DE QUIROMASSATGE INTEGRAL: TERAPEUTIC, MEDITATIU I SONOR
Us oferim aquest nou espai a VITAL HOLISITC, un temps de relaxació benestar físic mitjançant els beneficis múltiples del QUIROMASSATGE TERAPEUTIC. 

I alhora arropàt d'un temps de Meditació guiada -la segona part de la Sessió- acompanyada de Sons de Concs de Cuarç, Concs Tibetàns, Platèts Asiàtics, Triàngles, campanetes i Tubs de Vibració e instruments étnics. L'importancia de la VIBRACIÓ DELS SONS  es molt gran a nivell cel.lular i Mental , en els nostres Hemisferis Cerebrals. S'intenta cercar l'Harmonia a travès dels Sons i les seves frequències Terapèutiques.










El temps de la Sessió es de 1 hora, dins la qual els primers 30 minuts serán de Quiromassatge amb música a escollir : Mantres, Sons de la Natura, Instrumental , Música relaxant...i i la segona part es realitzara una Meditació Guiada amb la Vibració dels Sons.

Es donarà una carpeta d'AFIRMACIONS POSITIVES que haurèm interioritzat durant la Meditació guiada, i en cada Sessió s'aniràn entregant AFIRMACIONS per a mitllorar la Autestima, la salud física i la Mental.

Un QUIROMASSATGE  INTEGRAL que abraça COS i MENT, per anar assaborínt l'experiència directa i personalitzada de Benestar Intern  d'aquesta Pràctica Manual, Sensorial i Mental alhora.

Deixo doncs aquest espai obert a tos vosaltres, un temps d'encontre per  a retrobar el vostre benestar i harmonía.

Preu de la sessió 30€

La facilitadora i terapeuta del Quiromassatge Integral serà la Carmen Maria Piña

Mes informació al 93 127 35 98 o en el carrer Joan Torras, 25
http://vitalholistic.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario